CROSSFIT2102

AANBOD

Hier vind je meer informatie over de verschillende lessen bij CrossFit2102 en het overige sportaanbod van HealthClubNU Heemstede.

Groepslessen

WOD (Workout Of the Day)

Dit zijn de reguliere lessen op het rooster waarin alle mogelijke movements van CrossFit voorbij kunnen komen.

GYMNASTICS

In deze les staan gymnastics movements centraal: alle bewegingen waarbij wordt gewerkt met het eigen lichaamsgewicht. Bijvoorbeeld de pull up, de push up en de handstand push up. 

POWERMAMA

Small group training 
voor tijdens en na de zwangerschap. 

PowerMama is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd fitness programma.

TEENS (12-18 jaar)

Speciale CrossFit-lessen aangepast voor de leeftijd van 12 tot 18 jaar.

OPEN GYM

Buiten de lessen om kun je als CrossFit2102-lid gebruik maken van de zaal en het materiaal tijdens de Open Gym. 

New Members Workshop

Als nieuw lid van CrossFit2102 krijg je een Personal Training-sessie met een van onze coaches. Hiervoor dienen de aanmeldkosten bij je inschrijving. In deze ‘New Members Workshop’ wordt aandacht besteed aan jouw huidige niveau, wat je doelen zijn, en of je mobiliteitsbeperkingen hebt of blessures. Is CrossFit nieuw voor je? Dan staan de 9 fundamental movements van CrossFit centraal en leer je veelgebruikte termen die tijdens de lessen voorbijkomen. Heb je al ervaring met CrossFit? Dan ga je in de PT-sessie werken aan de dingen waar je graag beter in wil worden.

PERSONAL TRAINING

Wil jij werken aan een bepaalde gymnastics movement, een Olympic lift of een krachtonderdeel in een 1-op-1 setting met een van onze coaches? Dat kan! 

Vraag een van onze hoofdcoaches naar de mogelijkheden voor Personal Training, of stuur een bericht via het contactformulier. We helpen je graag om je CrossFit-doelen te bereiken!

(KICK)BOXING

Wil jij aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht werken.

Aan de slag gaan, zowel mentaal als fysiek?

Dan is de Kickboxing echt wat voor jou!

PILATES

Pilates is een fysieke en mentale conditietraining die je kracht, flexibiliteit, evenwicht en coördinatie verbetert, alsook stress wegneemt.

YOGA

Tijdens een Yoga les is er extra aandacht voor lichaam, geest, ademhaling en beweging. Inspanning en ontspanning verenigen zich tijdens Yoga.

HIIT

HIIT (High Intensity Interval Training) is een snelle en effectieve full body training. Ideaal voor mensen die snel resultaat willen behalen.

SAUNA

In de dames- en herenkleedkamer kun je gebruikmaken van onze Finse sauna. Goed voor de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen. Lekker ontspannen in deze heerlijke traditionele sauna.

KLEEDKAMERS

In onze ruime kleedkamers zijn lockers aanwezig die je opent en sluit met je toegangspasje. Neem een lekkere douche na het sporten en ga weer fris door met je dag.

LOUNGE

Even ontspannen na de training of groepsles? Dat kan in onze gezellige lounge met een gratis kopje koffie of thee.